MAKLUMAN SEMASA

>> NOTIS MAKLUMAN KEPADA PENYEWA KPYM

Klik gambar untuk paparan terperinci

>> WAKTU OPERASI PEJABAT

Seperti semua sediamaklum, Kerajaan Persekutuan telah membuat keputusan untuk melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat mulai 4 Mei 2020 hingga 9 Jun 2020 yang dibuat di bawah Akta Pencegahan Pengawalan Penyakit Berjangkit 1988 dan Akta Polis 1967 bagi mengurangkan perhubungan individu secara bersemuka untuk mengelakkan penularan wabak Pandemik COVID-19.
Sehubungan dengan keputusan ini, Pejabat Yayasan Melaka beroperasi mulai 4 Mei 2020 hingga 9 Jun 2020 berdasarkan garis panduan SOP PKPB Jabatan.
Sebarang urusan penting, pihak YB Datuk / YBhg Datuk / tuan / puan bolehlah berhubung terus dengan pegawai kami untuk tindakan segera.
Sebarang kesulitan amatlah dikesali. Sekian, terima kasih.

>> PERPINDAHAN PEJABAT

Adalah dimaklumkan bahawa Yayasan Melaka telah berpindah ke Bangunan Baru dan akan mula beroperasi di alamat baru seperti berikut:-.

YAYASAN MELAKA,
   BANGUNAN YAYASAN MELAKA,
   MITC, HANG TUAH JAYA,
   75450, AYER KEROH,