MAKLUMAN SEMASA

>> PENUTUPAN PEJABAT

Seperti semua sediamaklum, Kerajaan Persekutuan telah membuat keputusan untuk melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan mulai 18 Mac 2020 hingga 14 April 2020 yang dibuat di bawah Akta Pencegahan Pengawalan Penyakit Berjangkit 1988 dan Akta Polis 1967 bagi mengurangkan perhubungan individu secara bersemuka untuk mengelakkan penularan wabak Pandemik COVID-19.
Sehubungan dengan keputusan ini, Pejabat Yayasan Melaka akan ditutup mulai 18 Mac 2020 hingga 14 April 2020 dan dijangka akan beroperasi semula pada 16 April 2020. Sebarang urusan penting, pihak YB Datuk / YBhg Datuk / tuan / puan bolehlah berhubung terus dengan pegawai kami untuk tindakan segera.
Sebarang kesulitan amatlah dikesali.Sekian, terima kasih.

>> PERPINDAHAN PEJABAT

Adalah dimaklumkan bahawa Yayasan Melaka telah berpindah ke Bangunan Baru dan akan mula operasi sepenuhnya pada Hari Khamis (16/4/2020). Alamat baru seperti berikut:-.

YAYASAN MELAKA,
   BANGUNAN YAYASAN MELAKA,
   MITC, HANG TUAH JAYA,
   75450, AYER KEROH,