MAKLUMAN SEMASA

>> NOTIS MAKLUMAN KEPADA PENYEWA KPYM

Klik gambar untuk paparan terperinci

>> WAKTU OPERASI PEJABAT

Seperti semua sediamaklum, Kerajaan Persekutuan telah membuat keputusan untuk melaksanakan Arahan Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) mulai 10 Jun 2020 hingga 31 Ogos 2020 yang dibuat di bawah Akta Pencegahan Pengawalan Penyakit Berjangkit 1988 dan Akta Polis 1967 bagi mengurangkan perhubungan individu secara bersemuka untuk mengelakkan penularan wabak Pandemik COVID-19.
Sehubungan dengan keputusan ini, Pejabat Yayasan Melaka beroperasi berdasarkan garis panduan SOP PKPP Jabatan.
Sebarang urusan penting, pihak YB Datuk / YBhg Datuk / tuan / puan bolehlah berhubung terus dengan pegawai kami untuk tindakan segera.
Sekian, terima kasih.

>> COVID-19 - Penyakit Coronavirus 2019

Sumber dari Bahagian Pendidikan Kesihatan Malaysia

>> BANTUAN KHAS COVID-19 - Pemberian Bantuan Khas Untuk Golongan Sasar Yang Terjejas Akibat Wabak COVID-19 Di Melaka