MAKLUMAN SEMASA

1. Kempen Jom Stay Kolej Kediaman Pelajar Yayasan Melaka

*Klik Gambar Untuk Info Terperinci

IKLAN JAWATAN KOSONG

RALAT : Yayasan Melaka mengambil maklum semasa siaran iklan jawatan kosong pada jam 3.00 petang, 18 September 2019 (Rabu) terdapat kesilapan paparan teks yang melibatkan pelawaan bagi jawatan Akauntan (WA41), Penolong Jurutera (JA29), Pembantu Tadbir (N19) dan Pegawai Khidmat Pelanggan (N19). Permohonan adalah dipelawa daripada semua anak Negeri Melaka (Bumiputera diutamakan). Kesilapan adalah tidak disengajakan dan pembetulan segera telah dibuat. Pihak Yayasan Melaka memohon maaf diatas sebarang kesulitan yang timbul akibat kesilapan ini. Terima Kasih.

BERITA / AKTIVITI

RUMAH CITRA KASIH

E-PENYERTAAN

APLIKASI ONLINE