MAKLUMAN SEMASA

>> PENUTUPAN SEMENTARA PEJABAT

Adalah dimaklumkan bahawa penutupan operasi Pejabat Yayasan Melaka di MITC dan Pejabat Kediaman Pelajar Yayasan Melaka di Jalan Tun Ali akan disambung sehingga 15 Januari 2021 (Jumaat) bagi mencegah penularan wabak COVID-19 di premis-premis Yayasan Melaka.

Sebarang urusan penting, pihak YB Datuk / YBhg Datuk / tuan / puan bolehlah berhubung terus pegawai-pegawai kami seperti senarai di bawah untuk tindakan segera.
   - En. Zawawi Mat Kahar (014-7385917)
   - En. Noor Afandi Hasan (013-2475050)
   - En. Md Syahrudin Dawam (012-3211978)
   - En. Ismail Menhat (019-6086072)

Sebarang kesulitan amatlah dikesali. Sekian, terima kasih.

Daripada
Pengurusan Yayasan Melaka

>> SOP - Pendaftaran Penyewaan di Kediaman Pelajar Yayasan Melaka (KPYM) - Pelajar UiTM Kampus Bandar Melaka

Pejabat Pengurusan KPYM