SOALAN LAZIM

Bil Soalan Jawapan
1 Pembiayaan biasiswa untuk pelajar-pelajar sekolah menengah dan pinjaman pelajaran bagi pelajar-pelajar IPTA & IPTS? Pada masa kini semua urusan biasiswa dan pinjaman pelajaran adalah diuruskan oleh pihak Tabung Amanah Pendidikan Negeri Melaka. Talian TAPEM :06-2519449/06-2519470
2 Apakah produk terbaru Yayasan Melaka Produk terbaru Yayasan Melaka ialah Rumah Citra. Sebuah rumah bercirikan tradisional yang dibina untuk mengembalikan nostalgia perantau pulang ke desa dan mengeratkan hubungan kasih sayang serta memupuk semangat kekeluargaan. Sesuai untuk mengadakan majlis kenduri, perkahwinan, majlis pertemuan ahli-ahli keluarga, majlis keramaian dan lain-lain yang bersesuaian. Yang pasti akan mengingatkan kembali kenangan-kenangan manis yang pernah dilalui satu ketika dulu bersama sanak saudara.

TOP Skip to content